Business Center Tijvoort groeit met je mee

Van een virtueel kantoor tot een grote bedrijfshal. Door de diverse mogelijkheden is Business Center Tijvoort in staat om met jouw onderneming mee te groeien. Wij streven naar een duurzame relatie in een duurzame omgeving.

A+++ label

Kantoorruimtes

Voor eenmanszaken óf complete teams. De twintigtal kantoorruimtes variëren tussen de 23m² en 100m² en worden gestoffeerd verhuurd.

A+++ label

Bedrijfsruimtes

De 7 bedrijfsruimtes bieden ruimte voor opslag, verzending en/of productie. Ook zijn er 2 zelfstandige bedrijfsruimtes met kantoorruimte.

A+++ label

Virtueel kantoor

Een representatieve uitstraling zonder fysieke werkruimte. Ideaal voor bedrijven die veel onderweg zijn of niet fulltime werkzaam zijn.

A+++ label

Vergaderruimte

Een vergaderruimte om klanten te ontvangen, te brainstormen met collega’s of bestuursvergaderingen. Goed bereikbaar én gratis parkeren.

Kantoorruimtes en (zelfstandige) bedrijfruimtes

Business Center Tijvoort is vanwege het diverse aanbod van kantoorruimtes en (zelfstandige) bedrijfsruimtes een verzamelplek voor kleine én grote bedrijven. Er zijn voldoende doorgroei of inkrimp mogelijkheden.

Peter van Arendonk, eigenaar van Business Center Tijvoort, is altijd aanwezig als aanspreekpunt en vervult met veel plezier de rol van sparringpartner. Ook tussen huurders onderling is er veel kennisuitwisseling. ”Die sfeer is belangrijk. Als mede-ondernemer kweek ik graag een vruchtbare voedingsbodem voor bedrijven.”Bekijk kantoorunits Bekijk bedrijfsruimtes
BC Tijvoort design

Een virtueel kantoor en verhuur van vergaderruimte

Ook ondernemers die behoefte hebben aan extra flexibiliteit kunnen bij Business Center Tijvoort aankloppen. Zo kan er een virtueel kantoor of losse vergaderruimte gehuurd worden.

Een representatieve uitstraling zonder fysieke werkruimte. Ideaal voor bedrijven die veel onderweg zijn of niet fulltime werkzaam zijn.

Meer informatie Bekijk onze FAQ
BC Tijvoort design

Flexibel, duurzaam en veilig

De bedrijfs- en kantoorruimtes van Business Center Tijvoort in Goirle zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun jij je volledig storten op jouw onderneming. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen alarmsysteem, koeling en verwarming d.m.v. warmtepompen en 24/7 toegang. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen, inclusief elektrische laadpalen, en een overdekte fietsenstalling.

Van ballonvaarder tot deurwaarder

Business Center Tijvoort is het thuishonk van een diverse groep ondernemers: van kleine zelfstandige ondernemers tot internationaal opererende bedrijven.

Alle huurders bekijken