Een verzamelplek voor kleine én grote bedrijven.

Door het diverse aanbod van kantoorruimtes en (zelfstandige) bedrijfspanden is Business Center Tijvoort al 10 jaar het thuishonk van gerenommeerde ondernemingen.

Business Center Tijvoort grenst aan natuurgebied De Regte Heide en bedrijventerrein Tijvoort-Zuid. Op dit bedrijventerrein zijn veel gelijkgestemde ondernemers gevestigd, van bouwmarkt tot babyshop.

Ontdek onze faciliteiten Services

De faciliteiten die wij aanbieden

De bedrijfs- en kantoorruimtes van Business Center Tijvoort zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun jij je volledig storten op jouw onderneming. Specifieke wensen kunnen daarnaast altijd besproken worden.

A+++ label

Supersnel internet

De kwaliteit van het internet is voor veel ondernemingen van groot belang. Alle ruimtes hebben een eigen glasvezelaansluiting welke bij de huur is inbegrepen.

A+++ label

Seperaat alarmsysteem

Alle kantoorruimtes en bedrijfspanden zijn voorzien van een seperaat alarmsysteem. Zo zijn alle individuele ruimtes beveiligt, ook als er nog andere huurder aanwezig zijn.

A+++ label

Gratis parkeren

Zowel bij de kantoorruimtes als de bedrijfspanden zijn er voldoende parkeerplaatsen waar gratis van gebruik gemaakt kan worden. Ook zijn er meerdere elektrische laadpalen.

A+++ label

24/7 toegang

Business Center Tijvoort is 24/7 toegankelijkheid. Door de seperate alarmsystemen is het pand ten alle tijden goed beveiligd en kunnen ondernemers op flexibele tijden werken.

A+++ label

Koffiecorner

Er is een keuken aanwezig waar huurders gebruik van kunnen maken. De keuken is voorzien van een koffiezetapparaat met bonen, een gezamenlijke koelkast, een kookplaat en een vaatwasser.

A+++ label

Vergaderruimte

In het pand is een vergaderruimte waar indien gewenst kosteloos gebruik van kan gemaakt worden. Middels het online reserveringssysteem is er altijd inzicht in de beschikbaarheid.

BC Tijvoort design

Een duurzame omgeving

Business Center Tijvoort heeft in 2022 energielabel A++++ ontvangen, het hoogst haalbare energielabel. Dit houdt in dat het pand volledig energieneutraal en energieleverend is.

A+++ label

Zonnepanelen

Het dak van Business Center Tijvoort is uitgerust met 1290 zonnepanelen. Dit maakt het pand klimaatneutraal en daarnaast zorgt dit voor lagere energiekosten.

BC Tijvoort design
A+++ label

Elektrisch opladen

De parkeerplaats is voorzien van twee laadpalen voor elektrische auto's. De aansluitingen voor extralaadpalen zijn al aangelegd, indien nodig kan dit dus snel uitgebreid worden.

BC Tijvoort design
A+++ label

Klimaatbeheersing

De ruimtes worden gekoeld en verward door middel van warmtepompen. De duurzame bouw met cellenbeton en uitstekende isolatie zorgt dat ook het klimaat in de bedrijfshallen comfortabel blijft.

BC Tijvoort design
A+++ label

Luchtzuivering

De ruimtes zijn voorzien van een WTW-unit. Dit zorgt ervoor dat de lucht continue wordt gefilterd en ververst. Virusdeeltjes, van bijvoorbeeld corona, worden hierdoor tot een minimum beperkt.

BC Tijvoort design

Maak kennis met de services van BCTijvoort

Naast de mogelijkheid om een kantoorruimte of bedrijfsruimte te huren, is het ook mogelijkheid om een virtueel kantoor of vergaderruimte te huren en kan de fulfillment bij Business Center Tijvoort uitbesteed worden.

Peter van Arendonk, eigenaar van Business Center Tijvoort, is altijd aanwezig als aanspreekpunt en vervult met veel plezier de rol van sparringpartner.: Ook tussen huurders onderling is er veel kennisuitwisseling. ”Die sfeer is belangrijk. Als mede-ondernemer kweek ik graag een vruchtbare voedingsbodem voor bedrijven.”

Bekijk onze services Bekijk onze FAQ
BC Tijvoort design

Van ballonvaarder tot deurwaarder

Business Center Tijvoort is het thuishonk van een diverse groep ondernemers: van kleine zelfstandige ondernemers tot internationaal opererende bedrijven.

Alle huurders bekijken