Centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar

Business Centre Tijvoort is gevestigd op bedrijventerrein “Tijvoort-Zuid”, aan de zuidzijde van Goirle. Hier zijn veel gelijkgestemde ondernemers gevestigd, van bouwmarkt tot babyshop. Het bedrijventerrein ligt aan de rand van natuurgebied “De Regte Heide”.

De gunstige locatie grenst aan de N630 (Turnhoutsebaan), welke aansluiting geeft op de A58 (Breda - Eindhoven). Vanaf de A58 zijn er verbindingswegen naar de A16 (Antwerpen - Rotterdam) en de A2 (Amsterdam - Maastricht)

Vanwege de ligging op het grensgebied van Nederland en België is Business Center Tijvoort voor sommige huurders ook een strategische keuze.

Routebeschrijving Contact

Adres:
Edisonstraat 6,
5051 DS Goirle
+31 (0)6 53 160 852

Kantoor- of bedrijfsruimte huren nabij Tilburg of Breda

Op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfspand nabij Tilburg, Breda of Turnhout? Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid is Business Center Tijvoort een ideale optie.

Door de verschillende uitvalswegen bent u zo op locatie. Ga voor perfecte bereikbaarheid, de faciliteiten van de stad en de voordelen van het buitengebied: zoals gratis parkeren.

Bekijk kantoorunits Bekijk bedrijfsruimtes
BC Tijvoort design

Flexibel, duurzaam en veilig

De bedrijfs- en kantoorruimtes van Business Center Tijvoort in Goirle zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun jij je volledig storten op jouw onderneming. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen alarmsysteem, koeling en verwarming d.m.v. warmtepompen en 24/7 toegang. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen, inclusief elektrische laadpalen, en een overdekte fietsenstalling.