Omring je met inspirerende ondernemers

Business Center Tijvoort is een plek waar je perfect kan ondernemen zonder je bezig te hoeven houden met randzaken als de inkoop van koffie of schoonmaakwerkzaamheden.

Wij zijn al 10 jaar het thuishonk van gerenommeerde ondernemingen. Ons bedrijfsverzamelpand geeft je de ruimte om te ondernemen en om in contact te komen met andere ondernemers.

Ontdek onze huurders Services
A+++ labelBusiness Center Tijvoort heeft energielabel A++++

Bedrijfsverzamelgebouw: zelfstandig maar toch samen ondernemen

Het grote voordeel van een bedrijfsverzamelgebouw zijn de verschillende ondernemers die werkzaam zijn in diverse branches. Ondernemers die elkaar kunnen ondersteunen, aanvullen of simpelweg met elkaar kunnen sparren.

In Business Center Tijvoort vind je bedrijven die gespecialiseerd zijn in voedingssuplementen, ballonvaarten, bewindvoering, administratie, advocatuur, interieur, verpakkingsoplossingen, online marketing en nog veel meer!

Van ballonvaarder tot deurwaarder

Business Center Tijvoort is het thuishonk van een diverse groep ondernemers: van kleine zelfstandige ondernemers tot internationaal opererende bedrijven.

BC Tijvoort design

Greetzz Ballonvaarten

Greetzz is het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Het bedrijf kenmerkt zich door meer dan 100 geselecteerde opstijglocaties, allerbeste ballonvaartmateriaal, ervaren gecertificeerde piloten, 30 jaar ervaring in binnen-en buitenland.

Bekijk huurder

Leydal advocatuur

Leydal advocatuur ondersteunt organisaties in hun missie om van betekenis te zijn voor de maatschappij, met een stevig juridisch fundament. Zodat zij zich volledig kunnen richten op de verandering en impact die ze willen realiseren zonder risico’s en gedoe.

Bekijk huurder

Takt Online

Een klein maar multidisciplinair team vol ambitie en enthousiasme. Werken wij met 3 man (én vrouw) sterk aan krachtige websites en slimme online marketing campagnes.

Bekijk huurder

Sportomotive

Sportomotive bestaat uit twee Porsche fanaten, geïnspireerd door bijzondere klassieke Porsches. Klassieke Porsches zijn stijliconen, tijd capsules die toegang geven tot de gouden eeuw van de sportwagens.

Bekijk huurder

Flexible Consulting

A private consulting business focusing on total packaging systems, using 30+ years of experience in the flexible packaging industry.

Bekijk huurder

Yamanto Scale

Yamato Scale is een gerenommeerde fabrikant van multihead weegsystemen voor food en non-food toepassingen.  Yamato is ook gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare, complete verpakkingsoplossingen.

Bekijk huurder

Bureau MBMB

Bureau MBMB staat voor Maatschappelijke Bewindvoerders Midden Brabant. Dit initiatief is tot stand gekomen door Theo van de Loo en Lizet Schraven op basis van hun jarenlange ervaring in de maatschappelijke en sociale dienstverlening.

Bekijk huurder

JCB Procurement

JCB Procurement Services is een betrouwbare professionele partner voor iedere organisatie die een totaaloplossing biedt waarmee organisaties hun inkoopfunctie en resultaat structureel kunnen verbeteren.

Bekijk huurder

013 Bewindvoering

013 Bewindvoering & Budgetbeheer voorkomt dat financiële problemen groter worden door het ordenen van de administratie voor mensen die niet meer in staat zijn om de eigen financiële huishouding te verzorgen door bepaalde omstandigheden.

Bekijk huurder

Nutrined BV

Nutrined zoekt therapeutisch resultaat door metabole processen te herstellen of te optimaliseren. Nutrined brengt voedingssupplementen op de markt waarvan alle samenstellingen gebaseerd zijn op wetenschappelijke studies.

Bekijk huurder

Ergoform

Ergoform is specialist op het gebied van aanrecht- en werkbladen, zoals tafelbladen, achterwanden en accessoires zoals spoelbakken en kranen. Ook het volledig op maat fabriceren van uw keuken of interieur behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk huurder

 2HIP Creations BV 

Webwinkel Educatief Speelgoed speelt met een uitgebreid, uniek productaanbod in op de vraag van klanten naar mooi, leerzaam, innovatief en leuk speelgoed. Het speelgoed op de site van Educatief Speelgoed wordt wekelijks gewijzigd en aangevuld met de leukste en nieuwste merken en producten!

Bekijk huurder

Administratiekantoor Arie Uijens

Arie heeft in het verleden bij verschillende bedrijven als financieel medewerker en manager personeelszaken gewerkt en heeft hier ruime, administratieve ervaring opgedaan. Na dertig jaar in het vak besloot hij zijn eigen bedrijf op te richten.

Bekijk huurder

Helen of Troy

Helen of Troy Limited is een toonaangevend wereldwijd bedrijf in consumentenproducten dat creatieve producten en oplossingen biedt aan onze klanten via een gediversifieerde portefeuille van bekende en alom vertrouwde merken.

Bekijk huurder

Admenz Administratiekantoor

Sinds vele jaren levert Admenz een compleet dienstenpakket op het gebied van administratie en advies. Elke ondernemer voelt zich bij ons thuis, van starter tot ervaren ondernemer, van ZZP-er tot MKB-er.  Persoonlijk contact en professionele ondersteuning staan centraal.

Bekijk huurder