Een bedrijfsruimte huren in Goirle

De 7 bedrijfsruimtes van Business Center Tijvoort in Goirle bieden ruimte voor opslag, verzending en/of productie. Ook zijn er 2 zelfstandige bedrijfsruimtes met kantoorruimte. Indien gewenst kunnen fulfillment-werkzaamheden bij ons worden uitbesteed.

Meer informatie
Er zijn momenteel geen bedrijfsruimtes beschikbaar. Op de hoogte blijven? Neem contact op via de contactpagina.

Centraal gelegen bedrijfsruimtes

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Goirle, nabij Tilburg, Breda of Turnhout? Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid van de bedrijfsruimtes in Goirle is Business Center Tijvoort de ideale optie.

Ga voor perfecte bereikbaarheid, de faciliteiten van de stad en de voordelen van het buitengebied. De gunstige locatie grenst aan de N630 (Turnhoutsebaan), welke aansluiting geeft op de A58 (Breda – Eindhoven). Vanaf de A58 zijn er verbindingswegen naar de A16 (Antwerpen – Rotterdam) en de A2 (Amsterdam – Maastricht).

Diverse services

Vanwege de verschillende mogelijkheden zijn er voldoende doorgoei of inkrimp mogelijkheden. Ook biedt Business Center Tijvoort op aanvraag een fulfillment-service aan.

Peter van Arendonk, eigenaar van Business Center Tijvoort, is altijd aanwezig als aanspreekpunt en vervult met veel plezier de rol van sparringpartner. Ook tussen huurders onderling is er veel kennisuitwisseling. “De sfeer is belangrijk, Als mede-ondernemer kweek ik graag een vruchtbare voedingsbodem voor bedrijven.”

Veelgestelde vragen

Waar staat v.v.o. voor?

De afkorting v.v.o. staat voor verhuurbare vloeroppervlakte. Dit is de oppervlakte van de kantoorruimte inclusief het aandeel van de algemene ruimtes. Denk hierbij aan de entree, de gangen, het sanitair, de keuken en de vergaderruimte.

Zijn er kosten verbonden aan de parkeerplaatsen?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de parkeerplaatsen.

Is er een receptie met receptioniste aanwezig?

Nee er is geen receptie met receptioniste aanwezig. Alle huurders hebben een eigen deurbel waar klanten, leveranciers etc. zich kunnen aanmelden. De huurders dienen vervolgens zelf de voordeur te openen. Er is één gezamenlijke brievenbus waar iedereen toegang tot heeft. In het pand heeft elke huurder een afgesloten postvakje waar de post in wordt verdeeld.

Hoe is de keuken uitgevoerd?

De keuken is voorzien van een koffiezetapparaat (bonen), waterkoker, gezamenlijke koelkast, kookplaat, servies en een vaatwasser. De huurders zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het aanzetten en leegruimen van de vaatwasser. De kosten voor koffie en thee zijn inbegrepen.

Is er een schoonmaker?

De huishoudelijke hulp zorgt wekelijks voor het schoonmaken van de algemene ruimtes van de kantoorruimtes: keuken, sanitair, gangen etc. Ook worden de prullenbakken in de kantoorruimtes wekelijks geleegd.

Hoe is de beveiliging van het pand geregeld?

Alle kantoorruimtes en bedrijfspanden zijn voorzien van een eigen alarmsysteem. Zodra alle alarmen van de kantoorruimtes en bedrijfspanden zijn geactiveerd gaat automatisch het alarm op de gezamenlijke ruimtes aan. Zo zijn zowel de individuele ruimtes als de gezamenlijke ruimtes ten alle tijden goed beveiligd.

Welke bestemming geldt er op het bedrijventerrein Tijvoort-Zuid?

Kantoren en bedrijfsmatige, industriële, dienstverlenende activiteiten en perifere detailhandel. Perifere detailhandel is detailhandel die moeilijk inpasbaar is in bestaande winkelgebieden vanwege de volumineuze aard en de bevoorrading ( zoals auto’s, boten, caravans, tuincentra artikelen etc)

BC Tijvoort design