Kantoorruimte huren Tilburg

Is uw bedrijf toe aan de volgende stap of bent u op zoek naar uw eerste kantoorruimte? Business Center Tijvoort biedt diverse flexibele kantoorruimtes aan nabij Tilburg. Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven!

Een kantoorruimte huren nabij Tilburg

Tilburg is een echte ondernemers stad, wat het huren van een kantoorruimte nabij Tilburg erg aantrekkelijk maakt. Wat maakt Tilburg aantrekkelijk voor ondernemers? Tilburg heeft meerdere toonaangevende hoger onderwijsinstellingen. Dit maakt de stad aantrekkelijk voor internationale industrie en innovatieve MKB-bedrijven. Dit in combinatie met de gunstige ligging maakt het voor bedrijven erg aantrekkelijk om een kantoorruimte te huren nabij Tilburg. De stad is centraal gelegen in Noord-Brabant en grenst aan diverse uitvalswegen, waaronder de A58 richting Breda en Eindhoven.

Flexibele kantoorruimtes te huur

Business Center Tijvoort is een verzamelplek van kleine en grote bedrijven, gevestigd nabij Tilburg. Er zijn een twintigtal kantoorruimtes te huur variërend tussen de 23m² en 100m². Ideaal voor eenmanszaken of complete teams. De kantoorruimtes kunnen voor een bepaalde of onbepaalde tijd worden verhuurd. Hierdoor kan er flexibel omgegaan worden met de benodigde ruimte. Ideaal wanneer uw bedrijf groei of krimp plannen heeft.

Op dit moment zijn er twee kantoorruimtes beschikbaar:

Kantoorruimte 6.01 – 58m² (v.v.o.)
Meer informatie

Kantoorruimte 6.12 – 36m² (v.v.o.)
Meer informatie

De voordelen van Business Center Tijvoort

De zoektocht naar een geschikte kantoorruimte nabij Tilburg kan lastig zijn. Niet alle kantoorruimtes beschikken namelijk over een voldoende parkeerplaatsen, een aparte vergaderruimte, keuken faciliteiten en/of 24/7 toegang. Business Center Tijvoort ligt net buiten Tilburg. Dit heeft diverse voordelen. Zo zijn de kantoorruimtes eenvoudig te bereiken vanuit de omliggende steden en zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

De voordelen van het huren van een kantoorruimte bij Business Center Tijvoort:

  • De kantoorruimtes zijn volledig gestoffeerd
  • De kantoorruimtes beschikken over supersnel internet
  • De kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk
  • De kantoorruimtes hebben een separaat alarmsysteem
  • De kantoorruimtes hebben een separaat klimaatbeheersysteem
  • Er is een gratis parkeergelegenheid
  • Er zijn elektrische laadpalen
  • Er is een gemeenschappelijke vergaderruimte
  • Er is een gemeenschappelijke keuken inclusief apparatuur

Waar moet je op letten bij het zoeken van een kantoorruimte in of nabij Tilburg?

Bij het zoeken naar een kantoorruimte nabij Tilburg is het belangrijk om eerst alle eisen op een rij te zetten. Het aanbod van kantoorruimtes in Tilburg is relatief klein in vergelijking met omliggende steden zoals Breda en Eindhoven. Ten eerste is het van belang om een besluit te nemen met betrekking tot de locatie. Er zijn diverse kantoorruimtes te huur in Tilburg zelf, maar ook de buitenwijken en omliggende steden bieden voldoende mogelijkheden. Het voordeel van de buitenwijken en omliggende steden is de toegankelijkheid en de ruime parkeergelegenheid. Vervolgens kan er gekeken worden naar de benodigde ruimte. De vuistregel is dat er per persoon uitgegaan moet worden van 10m2. Op zoek naar een kantoorruimte nabij Tilburg voor 4 personen? Zoek dan een kantoorruimte van ongeveer 40m2. Ten slotte kan er gekeken worden naar de inrichting van het kantoor. Sommige kantoren in en nabij Tilburg worden gesitueerd verhuurd, andere worden kaal opgeleverd.

BC Tijvoort design

Onze services groeien met je mee

Van een virtueel kantoor tot een grote bedrijfshal. Door de diverse mogelijkheden is Business Center Tijvoort in staat om met jouw onderneming mee te groeien. Wij streven naar een duurzame relatie in een duurzame omgeving.