Business Center Tilburg

Is uw bedrijf toe aan de volgende stap of bent u op zoek naar uw eerste kantoorruimte? Business Center Tijvoort is een verzamelplaats voor kleine en grote bedrijven. Door het diverse aanbod van kantoorruimtes en bedrijfspanden is er voor elk bedrijf een passende oplossing.

Tilburg is een echte ondernemers stad. Dit maakt het huren van een kantoorruimte in een business center in of nabij Tilburg erg aantrekkelijk. Zo heeft de stad meerdere toonaangevende hogere onderwijsinstellingen. Dit maakt de stad aantrekkelijk voor internationale industrie en innovatieve MKB-bedrijven. Dit in combinatie met de gunstige ligging maakt het voor bedrijven erg aantrekkelijk om zich te vestigen in een business center in of nabij Tilburg. De stad is centraal gelegen in Noord-Brabant en grenst aan diverse uitvalswegen, waaronder de A58 richting Breda en Eindhoven.

Kantoorruimtes en bedrijfspanden te huur

Business Center Tijvoort is een verzamelpand van kleine en grote bedrijven, gevestigd in Goirle op 5 minuten rijden vanaf Tilburg. Er zijn een twintigtal kantoorruimtes te huur variërend tussen de 23m en 100m. Ideaal voor eenmanszaken of complete teams. De kantoorruimtes kunnen voor een bepaalde of onbepaalde tijd worden verhuurd. Benieuwd naar de huidige beschikbaarheid? Bekijk dan de beschikbare kantoorruimtes.

Naast de kantoorruimtes zijn er ook zeven bedrijfsruimtes te huur welke ruimte bieden voor opslag, verzending en/of productie en twee zelfstandige bedrijfsruimtes welke zijn voorzien van een kantoorruimte. Er zijn momenteel geen bedrijfsruimtes beschikbaar. Neem contact op om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid.

business center tilburg tijvoort bedrijfspanden

De voordelen van ons Business Center

De zoektocht naar een business center in of nabij Tilburg kan lastig zijn. Niet alle business centers beschikken over voldoende kantoorruimtes, parkeerplaatsen of logistieke toegangswegen. Ons business center ligt net buiten Tilburg. Hierdoor zijn de kantoorruimtes en bedrijfspanden goed te bereiken vanuit omliggende steden. Andere voordelen zijn:

  • De kantoorruimtes zijn volledig gestoffeerd
  • Supersnel internet
  • 24/7 toegankelijk
  • Separaat alarmsysteem
  • Separaat klimaatbeheersysteem
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Elektrische laadpalen
  • Gemeenschappelijke vergaderruimte
  • Gemeenschappelijk keuken, inclusief apparaat
BC Tijvoort design

Onze services groeien met je mee

Van een virtueel kantoor tot een grote bedrijfshal. Door de diverse mogelijkheden is Business Center Tijvoort in staat om met jouw onderneming mee te groeien. Wij streven naar een duurzame relatie in een duurzame omgeving.