Bedrijfsruimte Tilburg

Is uw bedrijf toe aan de volgende stap of bent u op zoek naar uw eerste bedrijfsruimte? Business Center Tijvoort biedt diverse bedrijfsruimtes aan nabij Tilburg.

Een bedrijfsruimte nabij Tilburg

Tilburg is een echte ondernemers stad, wat het huren van een bedrijfsruimtes nabij Tilburg erg aantrekkelijk maakt. Wat maakt Tilburg aantrekkelijk voor ondernemers? Tilburg heeft meerdere toonaangevende hoger onderwijsinstellingen. Dit maakt de stad aantrekkelijk voor internationale industrie en innovatieve MKB-bedrijven. Dit in combinatie met de gunstige ligging maakt het voor ondernemingen erg aantrekkelijk om een bedrijfsruimte te huren nabij Tilburg. De stad is centraal gelegen in Noord-Brabant en grenst aan diverse uitvalswegen, waaronder de A58 richting Breda en Eindhoven.

Diverse bedrijfsruimtes te huur

Business Center Tijvoort is een verzamelplek van kleine en grote bedrijven, gevestigd nabij Tilburg. Er zijn zeven bedrijfsruimtes te huur welken ruimte bieden voor opslag, verzending en/of productie. Daarnaast zijn er 2 zelfstandige bedrijfsruimtes welke zijn voorzien van een kantoorruimte. Vanwege de verschillende mogelijkheden zijn er voldoende doorgroei of inkrimp mogelijkheden.

bedrijfsruimte tilburg huren

Er zijn momenteel geen bedrijfsruimtes beschikbaar. Neem contact op om op de hoogte te blijven!

De voordelen van Business Center Tijvoort

De zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte nabij Tilburg kan lastig zijn. Niet alle bedrijfsruimtes beschikken namelijk over bijvoorbeeld voldoende parkeerplaatsen of logistieke toegangswegen. Business Center Tijvoort ligt net buiten Tilburg. Hierdoor zijn de kantoorruimtes eenvoudig te bereiken vanuit de omliggende steden.

Peter van Arendonk, eigenaar van Business Center Tijvoort, is altijd aanwezig als aanspreekpunt en vervult met veel plezier de rol van sparringpartner. Ook tussen huurders onderling is er veel kennisuitwisseling. “De sfeer is belangrijk, Als mede-ondernemer kweek ik graag een vruchtbare voedingsbodem voor bedrijven.”

BC Tijvoort design

Onze services groeien met je mee

Van een virtueel kantoor tot een grote bedrijfshal. Door de diverse mogelijkheden is Business Center Tijvoort in staat om met jouw onderneming mee te groeien. Wij streven naar een duurzame relatie in een duurzame omgeving.